Bestrating Groningen

Zwik bestrating is een bedrijf dat actief is in Groningen. Sindsdien is het bedrijf hard gegroeid en is het nu zoals het is. Een bedrijf met een naam gevestigd in Groningen. Zwik bestrating is steengoed in sierbestrating, een grote specialiteit van ons. Naast sierbestrating houdt Zwik bestrating zich ook bezig met herbestraten, het aanlegen van opritten, het aanleggen van parkeerplaatsen, het plaatsen van schuttingen en het ouderwetse straten onder de hamer is ook geen enkel probleem. Wij bieden bestrating aan in Groningen voor particulieren en bedrijven.

Verkoop van straatwerk

Ook hebben wij een groot assortiment aan stenen waaruit u kunt kiezen. Deze stenen kunnen wij goedkoop aanbieden aangezien wij de stenen met hoge volumes inkopen. Wij regelen de stenen, het transport en het straatwerk voor een betaalbare prijs. Het is altijd mogelijk om de stenen te bekijken, dit kan op afspraak in Groningen.

Bent u benieuwd naar ons assortiment? Bezoek dan eens deze pagina voor een impressie wat wij u kunnen aanbieden op het gebied van het verkopen van straatwerk.

Bestrating Groningen

Zoals we hierboven al genoemd hebben zijn wij enkel actief in de provincie Groningen. Heeft u een uitzonderlijk grote opdracht voor ons? Het is altijd mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor de diensten die wij leveren. In het menu van onze website vindt u alle diensten die wij aanbieden aan zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben ervaringen met het leggen van tuinen tot het bestraten van complete straten. Wij houden van uitdagingen en doen u graag een mooi aanbod.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd geraakt in de diensten van Zwik bestrating? Klik dan hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen of neem contact met ons via de telefoon. Een offerte aanvraag is zo gedaan en is geheel kosteloos. U vult het volledige formulier in op onze website met zoveel mogelijk informatie over de opdracht en wij zullen zo spoedig mogelijk een offerte toesturen of wij nemen contact met u op voor een afspraak voor het opmeten zodat we precies weten hoeveel stenen we nodig hebben.

[ut_one_half]Bestrating Groningen, Drenthe en Friesland[/ut_one_half]

[ut_one_half_last]

[/ut_one_half_last]