Bestrating kopen Groningen

De juiste stenen zoeken voor uw tuin is zo makkelijk nog niet. Wij van Zwik bestrating hebben een ruime keus aan verschillende straatstenen. Wij hebben bijvoorbeeld betonstraatstenen maar wij hebben ook de populaire en o zo prachtige garden tiles.

Wij hebben een groot deel van ons assortiment in showrekken staan in Groningen. Wilt u een keer komen kijken of er iets voor u bij zit of wilt u liever gratis vrijblijvend advies ontvangen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, via de chat op onze website of via het contactformulier.

Benieuwd wat wij in ons assortiment hebben? Navigeer bovenaan onze website naar de pagina ‘Assortiment straatwerk’ en laat je verassen door onze ruime keus. Wanneer u een keus heeft kunnen maken kunt u eventueel een offerte aanvragen zodat wij bij u langs kunnen komen om uw tuin op te komen meten. Vervolgens luisteren wij graag naar uw wensen en denken wij met een actieve rol mee over het bestraten van uw tuin. Wanneer we er samen uitgekomen zijn kunnen wij een persoonlijke vrijblijvende offerte opstellen.

Bestrating kopen Groningen inclusief leggen

Wanneer u kiest om uw tuin te laten bestraten door Zwik bestrating en straatwerk uit onze assortiment wilt aanschaffen dan is het belangrijk te weten dat alle prijzen in onze assortiment inclusief BTW zijn maar exclusief transportkosten, het zand, al het zaagwerk en verdere werkzaamheden die uitgevoerd worden tijdens het bestraten van uw tuin.

De complete kostenplaatje ontvangt u na het opmeten van uw tuin en het doorgeven van al uw wensen. De offerte kunt u vrijwel direct ontvangen zodat u direct weet waar u aan toe bent. Het is belangrijk om te weten dat al onze offerte vrijblijvend zijn en dus niet gelijk bindend is.

Geïnteresseerd geraakt in ons assortiment of in één of meerdere van onze diensten? Of heeft u nog vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen. U kunt ons assortiment bekijken door bovenin in het menu op ‘Assortiment straatwerk’ te klikken of door op de stenen hieronder te klikken.

Bestrating kopen Groningen