Aanleg keramische tegels

Wij leggen voor veel van onze klanten keramische tegels aan. Door het gebruik van keramische terrastegels trek je het interieur van binnen naar buiten. De keuze voor keramische terrastegels is zeer populair voor mensen die wel willen genieten van hun tuin maar hier niet teveel onderhoud aan willen besteden.

Kleurvast met een natuursteen look

Keramische tegels heeft als voordeel dat het UV-bestendig is. Dit houdt in dat de tegel kleurvast is en niet zal verkleuren. Een keramische terrastegel wordt machinaal vervaardigd.

Bestand tegen de vorst

Een keramische tegel is bestand tegen vorst. Doordat de stenen op zeer hoge temperaturen worden gebakken zijn ze extreem hard en nemen ze daardoor minimaal water in zich op. Hierdoor heeft het als voordeel dat ze vorst- en hittebestendig zijn.

Duurzaam

De keramische terrastegels zijn duurzaam. Iets wat erg belangrijk is in het hedendaagse leven. Bij de productie van de tegels wordt namelijk gebruik gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Een keramische tegel bestaat voornamelijk uit klei, een grondstof wat eenvoudig te verkrijgen is. Een keramische terrastegel kan jaren lang mee omdat het zijn oorspronkelijke uiterlijk behoud. Hierdoor kunt u lang genieten van uw tuin.

Onze ervaring met keramische tegels

Wij hebben veel ervaring met het aanleggen van keramische tegels. Door de mooie natuurlijke luxe uitstraling van de terrastegels zijn ze erg gewild bij diverse mensen. Bent u benieuwd wat het resultaat is van ons werk? Bekijk ons portfolio. Hier kunt u filteren op ‘Keramische tegels‘ en ziet u foto’s van ons afgeronde werk.

Heeft u advies nodig van onze vakmensen? Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graat verder.