Er is geen indruk belangrijker dan de eerste indruk

Daarom is het belangrijk om over een mooie tuin of oprit voor uw eigendom te beschikken. Omdat de woningmarkt aan het trekken is worden in veel gebieden woningen sneller verkocht. Daarom vraagt u zich waarschijnlijk af waarom u dan aandacht zou moeten schenken aan het bestraten van uw tuin of oprit.

Een goede presentatie van uw woning is belangrijk voor de beleving van de kijkers van uw woning. Door een bijvoorbeeld goede bestrating of aanleg van grindmatten zal uw huis gewilder zijn en voor een goede prijs verkocht worden.

Wij van Zwik Bestrating kunnen u volledig ontzorgen van uw tuin en/of oprit. Wij kunnen bijvoorbeeld de gewenste tegels bij u leveren, voorzien van al het grondwerk en het aanbrengen van de bestrating/het aanleggen van grindmatten.

Straatwerk kopen

Leveren van straatwerk

In samenwerking met een groot bedrijf in Groningen kunnen wij u een uniek showterras aanbieden met sierbestrating, grind en andere benodigheden voor uw tuin. Door jarenlange ervaring op het gebied van bestrating zijn wij in staat om u een passend advies te bieden voor uw oprit, terras of tuin. Lees hier meer over het showterras.

Grind wordt gestort op de grintmatten

Aanleg van grindmatten

Erg populair zijn grindmatten, door sommigen ook wel grindroosters genoemd. Deze matten bieden stabilisatie aan voor het grind. Hierdoor verplaatst het grind zich niet en is het dus ideaal om op te rijden met bijvoorbeeld een auto, motor of andere voertuigen. Meer lezen over grindmatten? klik hier.