/* */

Sierbestrating Groningen

Sierbestrating GroningenBij Zwik bestrating kunt u terecht voor al uw sierbestratingswerk. Ook is de ambachtelijke manier van bestrating geen probleem voor Zwik bestrating, ook wel bekend als bestraten onder de hamer.

Wij hebben jaren ervaring met sierbestrating. Wij hebben zowel kleine als grote projecten mogen realiseren voor zowel particulieren als voor bedrijven. Wij zijn niet voor niets steengoed in sierbestrating. Wij bieden onze diensten aan in Groningen. 

Verkoop van straatwerk

Wij bieden een ruim assortiment aan stenen voor veel verschillende doeleinden. Bekijk op onze website de pagina ‘Assortiment straatwerk’ om een impressie te krijgen van de stenen en alle andere producten die wij kunnen leveren. Wij kunnen de stenen die in ons assortiment staan laten bezorgen op uw locatie.

Sierbestrating Groningen

Wij voeren bestratingswerkzaamheden in Groningen. Indien u een uitzonderlijke klus voor ons heeft dan kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Na het aanvragen van een offerte komen wij graag bij u langs om alles op te meten en te overleggen wat uw wensen zijn. 

Bent u geïnteresseerd geraakt in de diensten van Zwik bestrating? Navigeert u dan via het menu bovenaan de website of neem contact met ons op door hier te klikken.

Straten onder de hamer

Ook de ouderwetse en ambachtelijke manier van bestraten, straten onder de hamer, is voor Zwik bestrating geen enkel probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Gediplomeerde stratenmaker

Alle bestratingswerkzaamheden die Zwik bestrating uitvoert worden uitgevoerd door vakkundige gediplomeerde stratenmakers. Omdat wij enkel met gediplomeerde stratenmakers werken kunnen wij garanderen dat we kwaliteit leveren met de hoofdletter K.

Ons werk

Hieronder vindt u een aantal foto’s van het werk wat wij hebben geleverd aan particulieren en bedrijven. Wilt u nog meer foto’s van ons werk zien? Kijk dan eens op de pagina ‘Portfolio’ om nog meer sierbestratingswerkzaamheden te bekijken wat wij hebben gerealiseerd.