Sierbestrating in Groningen en omstreken

Bij Zwik Bestrating kunt u terecht voor al uw sierbestrating. Wij hebben jarenlange ervaring in de stratenmakerij. Wilt u graag dat wij al uw zorgen uit handen nemen met betrekking tot uw tuin, oprit of terras? Dat is voor ons geen probleem. Ons motto is niet voor niets ‘Steengoed in Sierbestrating‘. Naast tuinen, opritten en terrassen leggen wij ook parkeerplaatsen aan.

Uw huis verkopen? De eerste indruk is de belangrijkste

Wilt u uw huis verkopen voor een goede prijs? Dan is het belangrijk dat de eerste indruk van de mensen die uw huis komen bezichtigen goed is. Door het laten aanleggen van een mooie sierbestrating zal dit zeker een positief effect hebben. Wilt u meer lezen over de beste presentatie?

Werkwijze van Zwik Bestrating

Wanneer u een offerte aanvraag doet via onze website zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak zullen wij uw wensen bespreken en een offerte uitbrengen afgestemd op de werkzaamheden. Mocht het nodig zijn dan geven wij tijdens het gesprek een eerlijk, passend en vakkundig advies.

Stenen voor de bestrating

Heeft u nog geen stenen voor de bestrating? Geen probleem! Wij regelen alles van top tot teen zodat u hier geen omkijken naar heeft. Wij werken samen met een groot bestratingsbedrijf in Groningen met een groot showterras. Hier kunt u de stenen komen bekijken. Meer lezen over het showterras?

Straten onder de hamer

De ouderwetse en ambachtelijke manier van bestraten, straten onder de hamer, is voor ons geen probleem. Wij hechten nog altijd veel waarde aan de ambachtelijkheid van de stratenmakerij. Bij het ambachtelijk bestraten worden de oud gebakken klinkers er één voor één ingelegd. Indien u dit wenst kunt u dit aangeven bij uw offerte aanvraag.

Gediplomeerde stratenmakers

Alle bestratingswerkzaamheden die wij uitvoeren worden uitgevoerd door ervaren, vakkundige gediplomeerde stratenmakers. Bent u benieuwd wat voor werk wij hebben afgeleverd bij onze andere klanten? in ons portfolio vindt u een selectie van voorbeelden van ons werk.