Verkoop van straatwerk

Om u volledig te ontzorgen van alle bestratingswerkzaamheden is het mogelijk om uw stenen, tegels grind, zand en dergelijke bij ons af te nemen.

Wij hebben de beschikking of een zeer groot showtuin in Groningen. Lees hieronder snel meer over het showterras.

Showterras in Groningen

Komt u ook eens langs bij ons op een showterras? Dat is geen probleem! Wij maken graag een afspraak met u zodat wij u kunnen voorzien van een goede voorlichting en vakkundig advies.

Wij werken samen met een groot bestratingsbedrijf in Groningen dat over een zeer groot showterras beschikt. Op het terrein vindt u veel producten zoals grindmatten, sierbrestrating, grind en nog veel meer. Veel materialen zullen geplaatst zijn op showborden in uiteenlopende kleuren en formaten. Wij bieden scherpe prijzen met een ruim assortiment.

Ons showterras is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17.00 uur. Vanaf maart tot en met oktober is het terrein ook geopend op zaterdag tussen 9:00 en 16:00 uur.

Transport van het straatwerk

In afstemming met u zal er een datum geprikt worden voor het leveren van de bestelde producten. Na het leveren van de producten kunnen onze werkzaamheden beginnen.