Goedkope bestrating Groningen

Goedkope bestrating GroningenZwik bestrating heeft al jaren ervaring met het aanbieden van bestratingswerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in sierbestrating. Wij hebben niet voor niets de slogan ‘Steengoed in sierbestrating’. Wij hebben al tientallen tevreden klanten in het noorden van het land. Wij hebben ervaring met allerlei verschillende werkzaamheden rondom bestrating maar ook met het plaatsen van bijvoorbeeld schuttingen.

De diensten die wij kunnen aanbieden zijn de volgende diensten:

Referenties goedkope bestrating Groningen

Geen woorden maar daden, lees maar in de referenties die wij ontvangen voor onze werkzaamheden. Wij hebben onze referenties op onze website staan maar wij hebben ook openbare referenties waar onze klanten zelf hun eigen ervaring kunnen delen met andere mensen. Onze referenties op Facebook vindt u hier, en de referenties die wij ontvangen via Marktplaats vindt u hier. Facebook en Marktplaats zijn betrouwbare bronnen van onze referenties aangezien zij strenge controles stellen op het plaatsen van een referentie.

De mensen die een referentie hebben geplaatst hebben allen een dienst afgenomen bij Zwik bestrating. Na het opleveren van onze dienst hebben wij de klant benaderd en gevraagd of de klant een referentie wil achterlaten. Sommige klanten hebben de referentie uit hun zelf op de website gezet, daar zijn wij erg dankbaar voor.

Wij doen er alles aan om de klant zo tevreden mogelijk te houden. Bent u om een reden niet tevreden met het geleverde werk? Neem dan contact met ons op zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Onze offertes zijn vrijblijvend

Bij ons zit je niet meteen vast aan een bindend contract. Bij ons meten we eerst alles op en overleggen we de mogelijkheden en de wensen van de klant. Hierna volgt de vrijblijvende offerte waar u niet aan vast zit. U bent vrij in de keus of u de offerte accepteert of weigert. Heeft u vragen en/of opmerkingen over uw offerte? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.