Over Zwik Bestrating

Stratenmakers met passie voor het vak.

Wij zijn stratenmakers met passie voor het vak. Onze slogan is niet voor niets ‘Steengoed in Sierbestrating’. Door onze jarenlange ervaring in de stratenmakerij weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat er goede bestrating wordt aangelegd. Er zijn talloze redenen om voor ons te kiezen bij het denken aan straatwerk.

  • U krijgt eerst een vrijblijvende offerte welke specifiek is afgestemd op de gewenste werkzaamheden.
  • Alle prijsafspraken staan duidelijk op papier. Geen verrassingen achteraf!
  • Deskundig advies door gediplomeerde stratenmakers
  • Wij voeren ons werk met passie uit. Dit ziet u weer terug in het eindresultaat

Nog niet helemaal overtuigd van onze woorden? Bekijk onze beoordelingen op Facebook op of op Google. Onze klanten geven ons gemiddeld namelijk een 5 uit 5!

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wij bieden een groot scala aan diensten. Zo kunt u ons inschakelen om uw tuin, oprit of parkeerplaats te laten bestraten maar wij doen meer dan alleen dat.

Aanleg nieuwbouw

Wij leggen bestrating aan bij nieuwbouwwoningen. Hierbij kunnen wij u volledig ontzorgen. Wij zorgen voor de levering van de stenen/tegels en het zand. Wij voorzien het grondwerk en brengen vervolgens de bestrating aan.

Aanleg van keramische tegels

Kermaische tegels zijn zeer sterke tegels gemaakt van een mengsel van zand, klei en andere natuurlijke substanties. Dit mengsel wordt vervolgens in een vorm gegoten om een krachtige tegel te creëren met een luxe uitstraling. Voornamelijk worden keramische tegels gebruikt voor het aanleggen van een terras maar met deze tegels is het zeker mogelijk om de rest van de tuin ook met keramische tegels te bestraten. Wilt u meer lezen over de voordelen en de nadelen van de keramische tegels? Lees hier meer over keramische tegels.

Herbestraten

Is uw tuin toe aan een renovatie? Is de huidige bestrating niet meer naar wens of is dit verzakt? Wij herbestraten uw oude straatwerk zodat deze er week strak bij ligt.

Aanleg van grindmatten/grindplaten

Grindmatten zorgen ervoor dat u niet langer wegzakt in het grind. Door het gebruik van grindmatten zal het wandelen, rijden met de fiets, de rolstoel of met de kinderwagen geen enkel probleem meer zijn. Grind wordt vastgelegd in honingraten zodat het grind niet meer verschuift. De grindmatten zijn waterdoorlatend wat ervoor zorgt dat er geen plassen meer in het grind blijven liggen. Meer informatie over grindmatten/grindplaten lees je hier.

Overige diensten

De genoemde diensten hierboven zijn slechts een greep uit de diensten die wij aanbieden. Wil je over al onze diensten lezen? Ga dan naar de overzichtspagina van onze diensten.

Veelgestelde vragen

Vragen met betrekking tot ons bedrijf of ons werk? Lees hieronder de veelgestelde vragen.

Ieder tuin is anders. Verder is het sterk afhankelijk van de wensen van de klant wat der werkzaamheden exact gaat kosten. Om deze vraag te kunnen beantwoorden vragen wij om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij komen vrijblijvend bij u langs om al uw wensen te bespreken en u hier deskundig advies over te geven.

Bij ons is het mogelijk dat wij het zand en de stenen voor u bestellen. U bent van harte welkom op een showterras bij een groot bestratingsbedrijf waar wij mee samenwerken. Dit showterras ligt in de stad Groningen.

Wilt u liever zelf stenen bestellen? Geen probleem! Als u zorgt dat de stenen op de afgesproken dag klaar staan dan leggen wij het straatwerk er voor u in.

Hebben wij u niet kunnen helpen met de veelgestelde vragen? Neem contact met ons op per e-mail of via de telefoon via ons telefoonnummer op de contactpagina. Daar helpen wij u graag verder!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?